Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Ce credeai că este important, și de fapt, nu era important?

 Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Ce credeai că este important, și de fapt, nu era important?

 

Ce credeai că este important, și de fapt, nu era important? Ce lucruri din viața ta nu meritau atâta efort? Acesta este noul subiect de discuție din Zona de Confort Cu Vlad Drăgulin.
 

 
Uneori, tindem să plecăm genunchiul în fața unei idei false, a unei minciuni care ne-a acaparat cu totul și ne-a dictat comportamentul. Fie că e vorba de un cont baban în bancă, un job bun, putere, mașină, casă, vacanță, statut social sau aspect fizic,  părerea oamenilor, o diplomă sau anumit stil de viață sau de distracție. Indiferent ce idee te-a făcut să o urmezi și să crezi că este extrem de importantă, ai realizat, că de fapt ideea ta nu merita atâta efort.
 
Așadar, măi publicule, ce credeai că e imporant, și de fapt, nu era? Înainte de a răspunde acestei întrebări, te invităm să asculți poveștile ascultătorilor care au intrat în direct cu Vlad Drăgulin.
 


Ca de obicei, Vlad Drăgulin a împărțit cu prietenii din On AIR câteva piese potrivite cu tema discuției:


The Platters - Twilight Time



Steve Vai - Tender Surrender



Colter Wall - Kate McCannon



Ado - All Night Radio



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate