Live

ZU IS YOU

ZU e numărul 1. Din nou. MultZUmim!

ZU e numărul 1. Din nou. MultZUmim!
Radio ZU crește în audiențe. 2 milioane de români ascultă zilnic ZU.

Vești foarte bune la început de an, dar și de sezon pentru Radio ZU. Fix în ziua în care Buzdu, Morar, Emma, Răzvan Popescu și Cuza  s-au întors la butoane, a venit vestea cea mare. Radio ZU este cel mai ascultat post de radio din București, majoritatea ascultătorilor din Capitală sunt pe frecvența stației. De asemenea, în București, ZU înregistrează o creștere față de valul de audiențe din vară.

La nivel urban, zi de zi, Radio ZU este ascultat în medie de peste un milion de ascultători unici, iar la nivel național radioul înregistrează un trend ascendent pentru ultimele 4 valuri. Aproape 2 milioane de ascultători unici sunt ZU la nivelul țării.

„Vă mulțumim, în prima zi de radio din 2022 am primit prima veste: Radio ZU rămâne radioul nr. 1 pentru București și pentru aproape 2 milioane de români din România.”, a declarat Mihai Morar la finalul primei ediții Morning ZU, din acest sezon.
„Eu sunt “ăladelaradio”. Și nimeni mai mult. Eu sunt radio. Mai simplu nu pot fi.”, a conchis DJ-ul.

Valul 3 de audiență radio al anului 2021 confirmă, așadar, faptul că programele și proiectele Radio ZU ajung la sufletul oamenilor, din ce în ce mai mulți, care-l ascultă de peste 13 ani. 

În 2021, Radio ZU a creat și difuzat pentru ascultătorii lui campanii diverse, interactive și emoționante, fie că vorbim despre RadioAventura, despre Mișcarea ZU sau despre cele două ediții ale Orașului Faptelor Bune. Decembrie 2021 deține, însă, recordul absolut al celei mai frumoase campanii de radio din România. Îngeri din toată lumea și-au unit forțele și au înfăptuit minuni, în Orașul Faptelor Bune. Peste 850.000 de euro donați într-o săptămână de fapte bune.

Anul 2022 a început în forță, cu planuri mari. Acum este despre „reZUluție”.
Care este „reZUluția ta pentru 2022”? Fii cu ochii și cu urechile pe ZU, ai curaj să vorbești deschis despre planurile tale și există șanse mari ca Radio ZU să te audă și să te poată ajuta să le transformi în realitate.

„#reZUluția MEA PENTRU 2022: să mă întorc la cea mai bună formă fizică a mea, pe care am avut-o în cea mai grea perioadă a lumii în care trăim. De mâine, mă întorc la treabă. Eu zic că se poate.  Tot de mâine, de la 7.00, dimineața, la Radio ZU , vreau să îți auzim REZULUȚIILE tale pentru 2022. Să te ascultăm, să te încurajăm, să te ajutăm să le manifești. În 2022, vrem să îți arătăm că SE POATE.”, a conchis Mihai Morar.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate