Live

NOUTĂȚI

Queen a lansat single-ul „Face It Alone” cu Freddie Mercury

Queen a lansat single-ul „Face It Alone” cu Freddie Mercury

„Am găsit o mică bijuterie de la Freddie, despre care am cam uitat”, a spus Taylor pentru BBC Radio 2


Vara aceasta, chitaristul Brian May şi toboşarul Roger Taylor de la Queen au descoperit o mică bijuterie de la Freddie Mercury, de la una din sesiunile de creație pentru albumul trupei din 1989, „The Miracle”.  

 „E minunat, frumos și emoționant. A fost o adevărată descoperire. Face parte din sesiunile The Miracle și credem că piesa va fi lansată la toamnă.”, a spus Taylor într-un interviu la BBC Radio 2.

Plecând de la înregistrarea găsită, băieții de la Queen au hotărât să lanseze un  nou single cu Freddie Mercury, „Face It Alone”.

Azi, după 8 ani de la ultima piesă Queen alături de Freddie Mercury, se lansează „Face It Alone”.

„The HITS must go on!”, asta ar fi spus Freddie Mercury acum. Și s-ar fi bucurat să asculți „Face It Alone”, aici, acum.

Listen & Share!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate