Live

ZU IS YOU

ASCULTĂ: 4 piese noi la Zona de Confort cu Vlad Drăgulin

ASCULTĂ: 4 piese noi la Zona de Confort cu Vlad Drăgulin

Dacă e ora 23:00, dacă tu ești tu, dacă ești pe ZU, dacă ai urechi de auzit și inimi de simțit, înseamnă că Zona de Confort poate să înceapă liniștită.


Noua temă de la Zona de Confort e despre relațiile la distanță, pe care Vlad Drăgulin le împarte în 3 tabere: Tabăra celor care resping relațiile la distanță, Tabăra celor care au încercat și au avut experiențe negative și Tabăra optimiștilor, cei care spun că ființa umană e capabilă de iubirea sinceră care poate transcede timpul și spațiul.  

Poveștile de la Zona de Confort merg cel mai bine cu muzica. Așa că Drăgulin alege în fiecare săptămână câteva piese care să fie fundalul perfect pentru poveștile sincere ale oamenilor care au curajul să se deschidă la Zona de Confort.

„Crezi că funcționează relațiile la distanță? Despre asta vorbim în seara asta. Și ca să meargă mai bine vorba, hai să începem cu muzică. Așadar și prin urmare, măi publicule, Zona de Confort a început, aici la ZU, miercuri, ora 23:00”, așa a început Drăgulin emisiunea de săptămâna asta. 

Ascultă piesele, aici!


1. Oleta Adams - Get Here




2. Marvin Gaye - Ain't No Mountain High Enough




3. KISS - Beth 




4. Lady Antebellum - Need You Now


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate