Live

ZU IS YOU

Popescu și Cuza au dat 700 de euro unei ascultătoare la concursul „Ascult Radio ZU”

Popescu și Cuza au dat 700 de euro unei ascultătoare la concursul „Ascult Radio ZU”

Cine ascultă Radio ZU are parte de premii uriașe. Popescu și Cuza au dat 700 de Euro unei ascultătoare, la concursul „Ascult Radio ZU”. 

 
9 octombrie este o zi memorabilă pentru o ascultătoare Radio ZU care câștigat 700 de Euro, după ce a răspuns cu „Ascult Radio ZU” în emisiunea Popescu și Cuza. Felicitări! 
 
Poți câștiga și tu sute de euro dacă te înscrii în concursul nostru. Ca să te înscrii, trebuie doar să trimiți un singur SMS la 1815 (număr cu tarif normal, disponibil în rețelele Digi, Orange, Telekom si Vodafone) cu textul „ASCULT RADIO ZU”.
 
Este suficientă o singură înscriere pentru toată perioada de concurs. Poți să câștigi sute de euro, de dimineață până seara, cât ai zice „Ascult Radio ZU”! Când te sunăm vrem să auzim răspunsul potrivit și banii sunt ai tăi.
 
Intră AICI pentru detalii și regulament! 
ZUcces!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate