Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin | Care a fost cea mai neobișnuită cursă de taxi?

 Zona de Confort cu Vlad Drăgulin | Care a fost cea mai neobișnuită cursă de taxi?

 

O cursă de taxi (sau ridesharing) se poate transforma oricând într-o experiență neobișnuită. 

 
 
Discuțiile din noua emisiune Zona de Confort s-au concentrat pe următoarele întrebări: Până unde se poate întinde o conversație dintre un șofer de taxi și un client? Din ce motive se ceartă românii în taxi? La manual spune că trebuie să fim respectuoși cu ceilalți, dar ce se întâmplă când aceste reguli sunt încălcate? Ai avut parte de vreo cursă nebună? Ai dat sau ai fost dat/ă afară din mașină vreodată? 
 
Fie că ești client sau șofer, cu siguranță ai și tu o poveste despre o călătorie cu taxiul care merită „share-uită”. Dacă vrei să asculți și poveștile ascultătorilor care au intrat în direct cu Vlad Drăgulin, te invităm să asculți emisiunea de miercuri aici:
 


Vlad Drăgulin a împărțit cu prietenii din ON AIR câteva piese potrivite cu tema emisiunii:

1. Mo'Horizons - Hit The Road Jack



2. Peter Bjorn And John - Young Folks



3. James Brown - Get On The Good Foot, Pt. 1



4. Vanessa Paradis - Joe Le Taxi



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate