Live

ZU IS YOU

Andrei Bănuță, pentru prima oară pe scena Forza ZU

Andrei Bănuță, pentru prima oară pe scena Forza ZU

Pe 31 august, Aeroportul Internațional Maramureș s-a transformat în cel mai mare aeroport din România. A fost locul unde cei mai tari artiști ai momentului au cântat pentru zecile de mii de inimi ZU, la cea mai mare sărbătoare a hiturilor românești: Forza ZU.
 


Andrei Bănuță se numără printre artiștii care au cântat pentru prima oară pe scena Forza ZU, iar prima cântare la Forza ZU nu se uită niciodată. Când urci pe scenă și vezi în fața ta o mare de inimi care bat în același ritm, e imposibil să nu fi emoționat: „Forza ZU, nu e ușor, pentru că e prima mea Forza ZU” a declarat Andrei Bănuță.  
Artistul a sărbătorit muzica românească cu cele mai cunoscute piesele ale sale („Afară plouă”, „Nu m-am gândit la despărțire”) și piese din folclor.

Mulțumim, Andrei Bănuță, ne vedem la următoarea ediție Forza ZU!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate