Live

ZU IS YOU

LIVE | FORZA ZU la MARAMU´. Am unit o țară pentru a 11-a oară

LIVE | FORZA ZU la MARAMU´. Am unit o țară pentru a 11-a oară

31 august 2024. Baia Mare. Aeroportul Internațional Maramureș. FORZA ZU se întâmplă chiar acum. Se simte, se vede, se trăiește!




La ora 16.00, am dat startul celui mai mare festival din România cu Muzica Aia by DJ Razz și Emma. După ora 17.00, ne pregătim să scriem din nou istorie. Pentru prima oară pe un aeroport, o dăm tare de tot!  Cei mai tari artiști ai momentului cântă în această seară pe scena Forza ZU: Akcent, Alexia, Andia, Spike, The Urs, Alina Eremia, AMI, Carla's Dreams, Corina, Irina Rimes, Mira, Andrei Bănuță, Cabron & Nico, Raluka, Smiley, Delia, DJ Project, Ioana Ignat, Iris, Fly Project, Misha Miller, JO, Lidia Buble, Paula Seling, Iuliana Beregoi și B.U.G. Mafia.

Fenomenul Forza ZU a început în 2011, în Brașov. A continuat apoi la Timișoara (2012), Iași (2013), Cluj (2014), Sibiu (2015), București (2016), Constanța (2017), la Iași, pentru a doua oară (2018), Galați (2019), Brașov (2023). Astăzi, în ultima zi a verii lui 2024, continuăm istoria cu a 11-a ediție, la Baia Mare. Tot astăzi, Mihai Morar își vede visul cu ochii: să urce pe scena Forza ZU, la el acasă, în Baia Mare.

Să cânte muzica! Să fie dans și voie bună! Pregătiți-vă inimile pentru că seara asta va fi de legendă. România, tu ești Forza ZU!

Dacă nu ești la Forza ZU 2024, pe Aeroportul Internațional Maramureș, atunci poți urmări show-ul în direct la Radio ZU, pe radiozu.ro/forzazu, pe pagina de Facebook Radio ZU, pe contul de YouTube Radio ZU, pe paginile de Instagram și TikTok @radiozuoficial, pe aplicația mobilă Radio ZU și pe ZU TV.
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate