Live

ZU IS YOU

Akcent pe scena Forza ZU 2024

Akcent pe scena Forza ZU 2024

Sâmbătă, 31 august, a fost sărbătoarea hiturilor românești pe Aeroportul Internațional Maramureș din Baia Mare - Forza ZU. Acesa este felul nostru de a celebra muzica românească. Zeci de artiști au urcat pe scenă pentru a cânta LIVE de la hituri contemporane până la șlagăre și piese nemuritoare. 

 
 
Akcent a cântat sâmbătă pe scena #ForzaZU2024. Liderul formației, Adrian Sînă, cel care duce mai departe numele trupei (relansată în 2022) a cântat chiar la el acasă, în Baia Mare, hituri nemuritoare ca „Buchet de trandafiri”, „Dragoste de închiriat”, „Ți-am promis” și cel mai recent single, „Hearts in stereo”, votată „Hitul Monstru al Verii” de către ascultătorii Morning ZU.
 
Publicul a cântat într-un singur glas refrene care au stat pe buzele mai multor generații: „Ți-am promis, acum te las, te părăsesc, te-aș lua cu mine/Dar n-am bani de bilet” sau  „Mă iubești sau m-ai uitat, cine-i vinovat?
Am o dragoste de dat, nu de-nchiriat”. 
 
Akcent, mulțumim pentru amintiri!
 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate