Live

ZU IS YOU

AFTERMOVIE | Ziua 3 în Orașul Faptelor Bune

AFTERMOVIE | Ziua 3 în Orașul Faptelor Bune

Ziua 3 în Orașul Faptelor Bune. Ne-am unit din nou forțele și am continuat să facem fapte bune. Am trăit emoții intense, am plâns și am râs, ne-am întristat și ne-am bucurat.

Am strâns într-o singură oră 30.000 de Euro pentru Vlad „dinamovistul” un băiat care a rămas fără vedere în urma unei erori medicale. În lanțul de fapte bune s-a alăturat și Gică Popescu, care a contribuit la povestea lui Vlad cu  5000 de Euro, un bilet V.I.P la ultimul meci al generației de aur și un tricou rar cu semnături ale unor jucători din generația lui Gică Popescu. Am aprins lumina pentru Lia și i-am dat speranța că va putea vedea lumea din jurul ei. Suma de care avea nevoie pentru efectuarea operațiilor a fostr strânsă din donațiile prin apel direct, dar și din donațiile din conturi și urna aflată în fața casa Radio ZU. Am continuat să-i oferim Mariei o copilărie normală. Am strâns suma de 91.500 de Euro, doar din donații telefonice. Prin puterea lui „Împreună”, le-am dat speranță unei mame și copiilor ei să-și găsească liniștea într-o casă nouă și să primească ajutor financiar. Pe final de zi, ne-am împrietenit cu Gabriel, un băiat cu o boală rară care speră că va avea o viață normală. Pentru Gabriel, am strâns jumătate din suma efectării operațiilor chirurgicale.

Am încheiat ziua cu un concert de zile (și de fapte) mari. Pe scenă au urcat Guess Who, AMI și Irina Rimes. Muzica este felul nostru de a vă răsplăti pe voi, cei care sunteți alături de noi!


Dacă vrei să faci o faptă bună, e foarte simplu. Intri pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune și ieși mai împlinit. 
AICI găsești toate poveștile pe care le-am ascultat azi și cărora le-am găsit răspuns pozitiv.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate