Live

ZU IS YOU

Ziua 3 | Guess Who, Irina Rimes și AMI cântă LIVE în Orașul Faptelor Bune

Ziua 3 | Guess Who, Irina Rimes și AMI cântă LIVE în Orașul Faptelor Bune

Ziua 3 din Orașul Faptelor Bune se încheie cu un concert pe cinste. După o zi întreagă de făcut fapte bune, e timpul pentru câteva ore de muzică LIVE de la artiștii tăi preferați.


În această seară, vor urca pe scena Orașului Fapelor Bune 3 dintre cei mai cool artiști din România: Irina Rimes, AMI și Guess Who. Te așteptăm în această seară, în Piața Unirii din Oradea, ca să-i asculți și cânți împreună cu ei. Dacă vei fi prezent la concert, poți face o donație pentru Maria în urna în fața casei Radio ZU. 

Am trecut și astăzi prin toate stările: trsitețe, tandrețe, empatie, bucurie. Am continuat să-l ajutăm pe Ionuț să poate merge din nou, am aflat povestea lui Vlad, un băiat de 11 ani care și-a pierdut vederea în urma unei operații de otită. La final de zi, ne-am lăsat emoționați de povestea lui Gabriel, un tânăr care suferă de o boală rară, dar care speră că o poate învinge. Toate poveștile pe care le-am ascultat astăzi au avut un răspuns pozitiv de la voi, cetățeni ai Orașului Faptelor Bune. Așa că vă răsplătim, pe voi cei care faceți bine, cu un concert LIVE, aici, în Piața Unirii din Oradea.

Ne vedem acolo! Dacă nu poți ajunge la concert, te invităm să urmărești momentul LIVE pe radiozu.ro, pe pagina de Facebook Radio ZU sau pe contul de YouTube Radio ZU.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate