Live

ZU IS YOU

Premieră LIVE: Cel mai viral TikToker din România, Dael Damșa, în studioul ZU

 Premieră LIVE: Cel mai viral TikToker din România, Dael Damșa, în studioul ZU
Premieră live în #MorningZU. Dael Damșa a venit de pe TikTok direct la radioul de pe primul loc.

Cu o chitară, un microfon și un laptop, Dael Damșa sau Dragoș Damșa (numele lui real) a mai bifat o premieră în cariera lui. A cântat live, pentru prima dată, într-un studio de radio.

Internauții se grăbesc să afirme că Dael Damșa este un TikToker, pentru că acolo a devenit cunoscut. În realitate, Dael este un artist de ani de zile și a avut ceva colaborări muzicale. Însă, în ultima perioadă, a ajuns viral pe TikTok dintr-o simplă joacă, așa cum afirmă chiar el.
Dragoș Damșa a interpretat pe TikTok mai multe manele și hituri vechi, dar în limba engleză. Primul rework se numește „Hello, Hello”, celebra melodie „Alo, Alo", interpretată de Adrian Copilul Minune. 

În urma unui challenge pentru urmăritorii săi, Dael Damșa a lansat un proiect numit fusion pop. 

Dacă vrei să te lămurești despre ce este vorba mai exact, dă play mai jos! O să-ți placă și punem pariu că o să-i dai și tu follow pe TikTok!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate