Live

ZU IS YOU

A început Orașul Faptelor Bune 2020

A început Orașul Faptelor Bune 2020
A început cea mai frumoasă săptămână de radio din 2020. În această perioadă complicată, chiar și în anul în care a fost cel mai greu pentru toată lumea, Radio ZU duce mai departe misiunea Orașului Faptelor Bune! 

„Suntem un radio de nebuni și vrem să-i facem pe oameni mai buni!” 

Păstrând acest deziderat, 7 DJ-i Radio ZU au ales și anul acesta să se închidă în Orașul Faptelor Bune și să aducă aproape oamenii care au de unde de oamenii care au nevoie. 

Călătoria faptelor bune, maratonul emoțiilor, a început cu drumul pe care l-au făcut Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea Teodorescu de la sediul Radio ZU până la sediul de anul acesta al Orașului Faptelor Bune, Hotelul InterContinental, la kilometrul 0 al Capitalei. 

Parcursul a fost transmis live pe toate platformele Radio ZU. Peste 11.000 de oameni, simultan, au urmărit live transmisiunea de pe pagina de facebook Radio ZU. Au fost momente emoționante în care participanții din trafic au salutat, au claxonat, au aplaudat startul maratonului faptelor bune.

Echipa Radio ZU s-a reîntregit în fața hotelului InterContinetal unde, de la etajul 19, în perioada 16 - 22 decembrie, va prezenta Orașul Faptelor Bune.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate