Live

ZU IS YOU

5 seriale de văzut pe Netflix toamna asta

5 seriale de văzut pe Netflix toamna asta
Știm cât de mult durează până când găsești un serial bun. Așa că îți lăsăm aici o listă cu cele mai tari seriale pe care să le vezi toamna asta. Ia niște popcorn și alege un serial din acest playlist de toamnă:
 
1. Squid Game
 

Sigur ai văzut o postare sau ai auzit o discuție legată de acest serial. Squid Game sau Jocul Calamarului este un serial coreean, lansat pe 17 septembrie. Serialul are 9 episoade care prezintă tema inegalității sociale din Coreea de Sud. Acțiunea se petrece pe o insulă, unde 456 de adulți cu probleme financiare își riscă viețile pentru a câștiga un joc de copii, „Jocul Calamarului”, al cărui premiu e de 39 de milioane de dolari. Cei eliminați sunt uciși pe loc. Atenție! După ce termini primul sezon, o să vrei neapărat să-l vezi pe al doilea. 

2. Seinfeld

Dacă vrei ceva funny, Sienfled e alegerea perfectă! Jerry Sienfeld e un comediant din New York, care își prezintă viața de zi cu zi și surprinde întâmplări banale într-un mod amuzant. O să râzi mult, iar vecinii cu bormașina vor fi geloși. 

 


3. MAID

Dacă ai râs prea tare și ți-ai deranjat vecinii, hai să trecem la seriale serioase. MAID e un serial care vorbește despre viața lui Alex, o mamă singură care lucrează ca femeie de serviciu pentru a-și crește fiica. O poveste emoționantă, palpitantă, căreia nu ai cum să-i dai skip.



4. Lucifer

Cu cât gradele din termometre scad, cu atât interesul pentru serialele hot crește! Cum ar fi sezonul 6 din Lucifer.
Personajul principal, Lucifer, e pregătit să ocupe tronul tatălui său, doar că până să-și ducă planul până la capăt, intervine un nou personaj și noi intrigi.
 


5. Sex Education

Dacă te grăbești să afirmi că este un serial pentru adolescenți, îți recomandăm să ai puțină răbdare. „Sex Education” este un serial care destigmatizează şi învinge prejudecăţile. În plus, atrage atenția asupra unor probleme cu care se confruntă societatea. De la dificultăţile pe care le întâmpină persoanele din comunitatea LGBTQIA+, până la viaţa intimă a persoanelor paralizate. Serialul nu uită nici de problemele emoționale ale celor care sunt infertili.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate