Live

ZU IS YOU

Emil Ciucur îți prezintă „Playlist-ul de Acasă”

Emil Ciucur îți prezintă „Playlist-ul de Acasă”
DJ-ii Radio ZU îți sunt alături orice ar fi! Ei își respectă în continuare programul normal. Emil Ciucur este în direct cu tine în fiecare weekend de la 8:00 la 12:00. Scopul lui: să facă starea de bine de la ZU să ajungă până la tine. Poți să îl asculți pe colegul Emil pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) sau pe frecvența din orașul tău.

Noi cei de la Radio ZU suntem de părere că starea de bine cu muzică bună se întreține. Acesta este și motivul pentru care Emil Ciucur a făcut acest playlist. Aici găsești 10 melodii alese cu atenție dintre cele care îi dau lui cea mai bună stare. Este un playlist personal și te invităm să îl asculți ca să vezi pe unde se intersectează gusturile tale muzicale cu ale lui Emil.


„Playlist-ul de acasă”, de Emil Ciucur

Lenny Kravitz - Low



Shura - Touch



Khalid - Talk



Love from Above - Don't Dream



Black Coffee & David Guetta feat. Delilah Montagu - Drive



Martin Garrix & Dua Lipa - Scared To Be Lonely



Nickelback - If Today Was Your Last Day



Coldplay - Everglow



Simply Red - Sunrise



Sam Smith, Normani - Dancing With A Stranger



Aici ai toate piesele de mai sus într-un singur playlist de YouTube. Poți să îi dai play și să îl lași să cânte. Pentru fiecare piesă din playlist care îți place, dă-i un mesaj lui Emil Ciucur! Poți să folosești numărul de WhatsApp al radioului: 0747 22 1815.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate