Live

ZU IS YOU

3 Sud Est, Smiley, Sore și Pepe au lansat piesele începutului de an

3 Sud Est, Smiley, Sore și Pepe au lansat piesele începutului de an
Ascultă-le!

Avem, clar, piesele începutului de an. Două dintre ele se regăsesc, deja, în playlistul Radio ZU, iar cea de-a treia se va auzi LIVE în Morning ZU. În ordinea numerelor de pe tricou :))), 3 SUD EST, Smiley, Sore și Pepe ne propun „Focul”, „Jumătate” și „Îmi pasă”. Fiecare piesă cu povestea ei și, iată, cu performanța ei.

De exemplu:

„Focul”, lansată acum 2 săptămâni de 3 SUD EST, are deja 3.438.361 de vizionări. „«Focul» reprezintă iubirea intensă care se aprinde în noi atunci când ne întâlnim jumătatea. E acel dor care te mistuie în lipsa persoanei iubite. Lasă în inimă focul să ardă”, declara Laurențiu Duță.



„Jumătate”, piesa nouă semnată Smiley și Sore, vine deja cu un „bagaj” de 1,3 milioane de vizualizări pe Youtube în doar 6 zile de la lansare. “Se spune că lucrurile bune se lasă așteptate. Am așteptat momentul potrivit să facem o melodie care să ne reprezinte în egală măsură, iar „Jumătate” este jumătate Smiley, jumătate eu, de la vibe, la stil muzical, la interpretare, la energie”, povestește Sore.



„Îmi pasă”, piesa pe care a lansat-o Pepe pe 14 februarie, are peste 500 de mii de vizualizări și ocupă, astăzi, un onorant loc 6 în Trending. O urmărim, pentru că promite mai mult. „A fost plăcut să îmi transpun sentimentele pe note și să fac asta pentru un om atât de apropiat mie. “Îmi pasă” este o piesă sensibilă care nu poate fi interpretată decat de o inimă mare şi plină de pasiune”, declară Connect-R, compozitorul piesei.



Ascultă cele 3 piese noi în Torpedoul lui Morar!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate