Live

ZU IS YOU

Pepe cântă „Îmi pasă” unplugged în Morning ZU

Pepe cântă „Îmi pasă” unplugged în Morning ZU
La mai puțin de o săptămână de la lansare, „Îmi pasă” se aude unplugged în Morning ZU. Pepe cântă live la ZU piesa care are deja peste 750.000 de vizualizări și este locul 4 în Trending Youtube.
 
“După ce am cântat piesa la Neatza şi am văzut reacţia celor din platou, mi-am dat seama că tot ceea ce bănuiam despre “Îmi pasă” se va împlini punct cu punct. Mă bucură enorm toată nebunia aceasta frumoasă în primul rând fiindcă piesa mi se potriveşte din toate punctele de vedere, începând cu linia melodică şi terminând cu mesajul, cu versurile. Connect-R şi Ştefania sunt vinovaţii de serviciu aici şi trebuie să le mulţumesc pentru că m-au îmbrăcat exact aşa cum îmi place mie să mă port.” a declarat Pepe, citat de a1.ro.
 
Pe de altă parte, Connect-R, compozitorul acestei piese, vine cu declarația sa în ceea ce privește piesa „Îmi pasă”. „A fost o adevărată plăcere să compun pentru Pepe mai ales că suntem familie și în familie ne putem arăta și sensibilitățile fără a fi judecați. A fost plăcut să îmi transpun sentimentele pe note și să fac asta pentru un om atât de apropiat mie. “Îmi pasă” este o piesă sensibilă care nu poate fi interpretata decat de o inimă mare şi plină de pasiune.” .
 
Ne amintim că la câteva ore de la lansare, „Îmi pasă” a intrat în Torpedoul lui Morar, iar astăzi se aude live în Morning ZU.
Play!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate