Live

ZU IS YOU

Nicole Cherry, pe primul loc în top cu „Dansează amândoi”

Nicole Cherry, pe primul loc în top cu „Dansează amândoi”
Felicitări, Nicole Cherry! „Dansează amândoi” este cea mai tare piesă de la Radio ZU de săptămâna aceasta. Piesa a avut iz de hit încă de când a fost lansată. A urcat fulgerător în Trending pe YouTube, a fost una dintre piesele din #TorpedoulLuiMorar, iar apoi și-a făcut repede loc în playlist-ul nostru.

Din momentul în care a intrat în #MostWanted, piesa a avut o urcare constantă în clasament până când a ajuns „number 1”. Nicole Cherry i-a „învins” în drumul spre primul loc pe DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna, Cardi B, JP Cooper, Aya Nakamura și nu numai!



Găsești topul intregral în secțiunea MOST WANTED de pe radiozu.ro. Aici poți să îți votezi piesele preferate ca să schimbi ordinea clasamentului pentru săptămâna viitoare.

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, topul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare în fiecare duminică de la 20:00. Până una-alta, te invităm să asculți și varianta live a hitului „Dansează amândoi”. Merită!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate