Live

ZU IS YOU

10 ani Radio ZU: În Septembrie, pe ZU, ai GIVEAWAY de la DJ-i

10 ani Radio ZU: În Septembrie, pe ZU, ai GIVEAWAY de la DJ-i
Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Adi Mihăilă  The Hitman, Cristian Păun, Popescu și Flick, Raluca Benavides, Adrian Lup, Emil Ciucur, Cosmic Cojocaru și Raluca Leahu sunt vocile care transmit  ON AIR energia „Romania este ZU! 10 ani. 1 radio”.
Tot ei te și premiază. În fiecare zi din 10 septembrie până pe ÎNTÂI a ZECEA, DJ-i ZU fac posibil să ajungă la tine o bucățică din frumoasa poveste ZU pe care o scriem împreună de 10 ani. 
 
Ascultă ZU. Următorul câștigător poți fi chiar TU!
 
10 ani Radio ZU: În Septembrie, pe ZU, ai GIVEAWAY de la DJ-i
 
Mihai Morar are de dat 10 Nike Air Force 1 ediție limitată ZU branduită de Graure.
Daniel Buzdugan are de dat 10 vacanțe în cele mai frumoase locuri din România (Green VillageConacul ArchiaConac PolizuCrama AvincisCrama Licorna).
Emma are de dat 10 perechi de căști audio true wireless Jabra Elite Active 65T.
Flick are de dat 10 hoverboard-uri Cameleon Smart Balance.
Adi Mihăilă are de dat 10 trotinete electrice Booster Plus S E-TWOW.
Cristian Păun are de dat 10 brățări Fitbit Charge 2.
Raluca Benavides ți-a pregătit 10 întâlniri cu cate unul dintre artiștii tăi preferați. Ai ocazia să stai față în față cu Smiley, The Motans, Irina Rimes, Lidia Buble, Alina Eremia, Antonia, Inna, Carla’s Dreams, Delia, Andra. Înscrie-te aici.
Emil Ciucur și Cosmin Cojocaru au de dat, împreună, 10 perechi de căști audio true wireless Jabra Elite 65T.
Raluca Leahu are de dat 10 vouchere de bijuterii Amazing Jewelry a câte 500 lei fiecare.

Și, mai mult decât atât, pe ÎNTÂI A ZECEA, de la Radio ZU către TINE poate pleca un IPHONE X. Sunt 10 de dat, iar tu poți fi unul dintre câștigători. 
 

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate