Live

ZU IS YOU

Emil Ciucur: „ A fost ca o călătorie cu un tren de mare viteză care-ți taie răsuflarea!”

Emil Ciucur: „ A fost ca o călătorie cu un tren de mare viteză care-ți taie răsuflarea!”
Stația de plecare ZU, stația de sosire ZU. „Sunt Emil Ciucur. Stați cu mine, astăzi, de la 08.00 la 13.00 pentru că HITURILE se ascultă la ZU!”. Îți sună cunoscut? Corect? Știam eu… ești sigur parte activă în România este ZU de 10 ani.
 
În toți anii ăștia, ai primit mesajul ZU și de la Emil, pentru că vocea lui se aude în weekend pe radio. „10 ani au trecut cât ai zice ZU. A fost ca o călătorie cu un tren de mare viteză care-ți taie răsuflarea. Mulți oameni frumoși, multe peisaje spectaculoase și o experiență care nu vrei să se termine vreodată!”.

 
Și cum dintr-o călătorie nu ai cum să te întorci pe minus, îți spunem așa:
 
Îți mulțumim că ne asculți în fiecare zi, și datorită ție România este ZU de 10 ani. 
Pentru asta Emil Ciucur te premiază. Cadoul pe care l-a pregătit, împreună cu al său coleg de weekend Cosmin, constă în căști audio true wireless Jabra Elite 65T . Ascultă-l și o astfel de pereche de căști poate fi a ta!
Stai pe ZU! 10 ani. 1 radio.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate