Live

ȘTIRILE ZU

Răspunsul dat de Dana Nălbaru unei ”fane” care a jignit-o pe Facebook

Răspunsul dat de Dana Nălbaru unei ”fane” care a jignit-o pe Facebook
„Haters gonna hate” este o replică celebră a Internetului, iar orice vedetă trece, la un moment dat, prin comentariile răutăcioase ale publicului. Recent, Dana Nălbaru a fost „victima” unor injurii, după ce a postat o poză pe Facebook în care apare cu părul ciufulit.
 
Replica vedetei a venit în timp scurt printr-o postare, pe blogul personal, intitulată „Te părăsesc, iubito”. Mamă a doi copii, Dana îi explică celei care a jignit-o că ar fi în stare să renunțe la carieră, haine frumoase și tabieturi pentru un scop mai înalt, acela de a-și crește copiii și a-și face familia fericită.
 
„Ce nu ştie dânsa este că mă trezesc în fiecare dimineaţă lângă copiii mei, că eu le fac micul dejun, eu le pregătesc hăinuţele, eu îi îngrijesc când sunt bolnavi, eu le ştiu bucuriile şi supărările, le ştiu cele mai mari şi mai mici dorinţe şi fac ca acestea să se împlinească. Eu sunt cea care le spune în fiecare noapte somn uşor, pe mine mă strigă dacă au visat urât şi la mine în braţe vin şi se aruncă dacă s-au lovit în joacă.
 
Ce nu mai ştie dânsa este că îmi place să fiu servitoare în casa mea şi că soţul meu este şi cel mai bun prieten al meu, că împreuna facem lucruri frumoase să se întâmple, că ne sprijinim unul pe celălalt şi că universul nostru este familia noastră. Că suntem fericiţi aşa. Că sub părul meu ciufulit, sub neîngrijirea mea (care o fi aceea despre care spune dânsa) se află foarte multă fericire şi linişte.
 
Aş vrea să-i mai spun doamnei care mi-a scris că mai sunt femei ca mine. Şi suntem destul de multe, noi, astea neîngrijitele, care am renunţa oricând la micile plăceri personale pentru marile plăceri ale celor pe care-i iubim. Şi, culmea, există bărbaţi care ne acceptă aşa şi pentru care noi suntem cele mai bune şi cele mai frumoase”. 
 
Dana Nălbaru s-a făcut cunoscută în industria muzicală în trupă HI-Q. Mai știi cum dansăm pe ritmurile lor, în anii '90?

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate