Live

ȘTIRILE ZU

Tom Hardy va juca intr-un nou film de razboi

Tom Hardy va juca intr-un nou film de razboi
Tom Hardy va produce şi va avea rolul principal într-un nou film de război. Pelicula se numeşte „My War Gone By, I Miss It So” şi se bazează pe cartea cu acelaşi nume, scrisă de către Anthony Lloyd, jurnalist englez şi corespondent de război.
 
„My War Gone By, I Miss It So” este reflecţia personală a lui Lloyd asupra războiului bosniac şi prezintă experienţele sale din Bosnia, dar şi timpul petrecut în armata britanică sau divorţul părinţilor.
 
„Este o poveste brutală, dar sensibilă, care abordează atât natura dependenței, cât și experiența războiului. Am fost uimit de munca lui Anthony, de cuvintele şi experiențele sale, iar pentru mine este o voce importantă și o carte importantă ", a declarat Tom Hardy.
 
Până apare acest film, tu îl poţi vedea pe actorul englez pe marile ecrane în filmul „Dunkrik”. El joacă rolul unui pilot de avion de lupta, iar acţiunea peliculei se petrece în cel de-al doilea război mondial. Dă-i un play la trailer mai jos!


 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate