Live

NOUTĂȚI

VIDEO: Noutățile lunii aprilie pe Netflix

VIDEO: Noutățile lunii aprilie pe Netflix

În fiecare lună, Netflix îşi surprinde abonații cu noi producţii. Iată care sunt cele mai așteptate filme și seriale ale lunii aprilie pe platforma de streaming:

 
 
1. Ripley (4 aprilie)
 
„Ripley” este o serie de 8 episoade, bazată pe seria de romane polițiste cu același nume a autoarei Patricia Highsmith. Acțiunea îl are în centru pe Tom Ripley, un escroc din New York-ul anilor'60 care este angajat de un bărbat bogat pentru a-l aduce acasă pe fiul său vagabond, aflat în Italia. Dar odată ce ia contact cu Dickie Greenleaf, Ripley se vede prins într-o lume a înșelăciunii, fraudei și crimei. Cele 5 romane, „The Talented Mr. Ripley”, „Ripley Under Ground”, „Ripley's Game”, „The Boy Who Followed Ripley” și „Ripley Under Water” au fost publicate între 1955 și 1991 și au avut parte de mai multe adaptări cinematografice. 
 
În rolurile principale: Andrew Scott, Dakota Fanning, Johnny Flynn
 

2. Scoop (5 aprilie)
 
„Scoop” este un film  regizat de Philip Martin, bazat pe fapte reale, relatate în cartea lui Sam McAlister (Billie Piper), producătoarea emisiunii Newsnight de la BBC Two în 2019, „Scoops: Behind the Scenes of BBC’s Most Shocking Interviews”. Filmul prezintă din interior activitatea jurnalistică dinaintea unui interviu neobișnuit cu prințul Andrew, aflat la acel moment într-un scandal sexual. Acordarea acestui interviu a însemnat o serie de negocieri tensionate ale producătorului Sam McAlister cu Palatul Buckingham și o confruntare a jurnalistei Emily Maitlis cu prințul pentru a afla adevărul.
 
 
În rolurile principale: Gillian Anderson, Billie Piper, Rufus Sewell
 
 

3. Woody Woodpecker Goes to Camp (12 aprilie)
 
„Ciocănitoarea Woody” (Woody Woodpecker), celebrul personaj de animație, revine în atenția publicului într-o nouă producție cinematografică. După ce își pierde cuibul și este alungat din pădure, Woody Woodpecker speră că a găsit o nouă casă la Tabăra Woo Hoo. Dar un inspector este hotărât să închidă locația.
 
În rolurile principale: Chloe De Los Santos, Josh Lawson, Eric Bauza
 


4. The Upshaws: Part 5 (19 aprilie)

Un serial de comedie care urmărește toate încercările unei familii de culoare din Indiana (Upshaw) pentru o viață mai bună.

În rolurile principale: Mike Epps, Wanda Sykes, Kim Fields




5. Rebel Moon – Part Two: The Scargiver (19 aprilie)
 
Povestea Rebel Moon continuă în partea a doua („The Scargiver), unde războinicii rebeli în frunte cu Kora, un fost soldat al Imperiului, se pregătesc să lupte împotriva puterilor imperialiste (Motherworld) care au pus stăpânire pe luna Veldt. Filmul este scris și regizat de Zack Snyder.
 
În rolurile principale: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein
 

6. Honeymoonish (29 aprilie)
 
Doi tineri proaspăt căsătoriți descoperă, în timp ce sunt în luna de miere, că nu prea au nimic în comun. Dar contrariile se atrag, spune o vorbă. Așadar, pot cei doi trăi împreună? 
 
În rolurile principale: Nour Al Ghandour, Mahmoud Boushahri, Faisal Almezel
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate