Live

NOUTĂȚI

VIDEO: Netflix va transmite live confruntarea dintre Myke Tyson Și Jake Paul. Când va avea loc meciul de box

VIDEO: Netflix va transmite live confruntarea dintre Myke Tyson Și Jake Paul. Când va avea loc meciul de box

 

Pe  15 noiembrie, Netflix va transmite live cel mai așteptat meci de box al anului, în care se vor confrunta legendarul boxer de categorie Supergrea, Mike Tyson și starul de YouTube, devenit pugilist profesionist, Jake Paul.



Evenimentul va avea loc pe AT&T Stadium, Texas, și a fost programat inițial pentru data de 20 iulie, dar lupta a fost amânată după ce Tyson a suferit o criză de ulcer și a fost nevoit să ia o pauză. Confruntarea din noiembrie marchează și reîntoarcerea lui Tyson (58 ani) în ringul de box, într-o luptă cu un adversar de 27 de ani.
 
Supranumit „Cel mai rău om de pe planetă” sau „Iron Mike”, Tyson a început să boxeze la vârsta de 12 ani, sub îndrumarea antrenorului Cus D’Amato. La doar 20 de ani, a devenit cel mai tânăr campion la categoria grea din istorie. În cele 5 decenii de carieră, a obținut 50 de victorii şi 6 înfrângeri, cu 44 de KO. 
 
Jake Paul, cunoscut ca „El Gallo de Dorado” sau “The Problem Child” a acceptat să intre în ring cu unul dintre „greii” box-ului, declarând la conferința de presă organizată înaintea meciului că abia așteaptă să îl „adoarmă” pe Tyson, iar Tyson, la rândul său, a declarat pentru presa occidentală că este încântat să lupte cu un adversar cu 30 de ani mai tânăr decât el.
 
Cardul de luptă va include și o revanșă între Katie Taylor și Amanda Serrano Amanda „The Real Deal” la categoria super-ușoară.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate