Live

NOUTĂȚI

Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a murit

Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a murit

Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a murit la vârsta de 31 de ani în Argentina, după ce a căzut de la etajul a treilea al unui hotel din Buenos Aires.


 
Incidentul a avut loc miercuri, pe 16 octombrie, în jurul orei 17.00. Potrivit declarațiilor poliției locale, corpul neînsuflețit al artistului a fost găsit în curtea hotelului, după ce un echipaj de urgență a răspuns miercuri la un apel din cartierul de lux Palermo. Managerul hotelului ar fi sunat la poliție, îngrijorat pentru comportamentul agresiv al artistului, care  s-ar fi aflat sub influența drogurilor.
 
Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla circumstanțele morții artistului. Directorul serviciilor medicale de urgență a declarat presei locale că Payne a suferit răni grave și ar fi murit instant.
 
Liam Payne a cunoscut faima mondială ca membru al trupei One Direction (creată în cadrul emisiunii X Factor Marea Britanie din 2010) alături de Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan și Zayn Malik. 
 
Payne a postat pe Snapchat cu doar câteva ore înainte de incident un clip alături de iubita sa, Kate Kassidy, cu textul „Este o zi minunată aici, în Argentina”. Fostul star internațional avea un băiat de 7 ani cu cântăreața britanică Cheryl Cole.
 
Liam, mulțumim pentru muzică! Drum lin spre stele!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate