Live

NOUTĂȚI

VIDEO: It´s time! Mariah Carey dă start noului sezon de Crăciun cu un clip festiv

VIDEO: It´s time! Mariah Carey dă start noului sezon de Crăciun cu un clip festiv

Cine e Regina Crăciunului? Mariah Carey, desigur! În fiecare an, pe 1 noimebrie ora 00:00, imediat după Halloween, artista dezvăluie celebrul clip în care anunță apropierea Crăciunului cu mesajul „It's Time”.  


Era timpul ca Mariah Carey să marcheze un nou sezon de Crăciun odată ce se Halloween-ul se încheie. Artista și-a obișnuit fanii ca pe data de 1 noiembrie, ora 00:00, să publice un clip în care anunță începerea sezonului festiv de iarnă. Anul acesta, Mariah Carey s-a inspirat dintr-o glumă care circulă pe internet, despre faptul că diva „îngheață” pe parcursul anului și se „dezgheață” la 1 noimebrie, ora 00:00.

Plecând de la această idee, în noul clip, o poți vedea pe Mariah aflată într-un seif de gheață pe care încearcă să îl topească, prin metode cât mai neobișnuite și amuzante, câteva personaje costumate în spiritul Halloween. Odată ce seiful e spart, Mariah este „eliberată” și declară cu bucurie celebrul: „It's Time!”. Deodată, totul ia decorul feeric de Crăciun. În clip, apar și gemenii artistei, Monroe și Maroccan. 

Odată cu lansarea în 1994 a hitului „All I Want For Christmas Is You” și a succesului pe care l-a acesta îl are și în ziua de azi, Mariah Carey și-a câștigat renumele de „Regină a Crăciunului”. Drept urmare, în fiecare an, artista are grijă ca pe 1 noiembrie să dea startul, în mod simbolic, sezonului de Crăciun, atât de așteptat.  
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate