Live

NOUTĂȚI

5 albume care se lansează în noiembrie 2023

5 albume care se lansează în noiembrie 2023

Fiecare lună are farmecul și muzica ei. Luna noiembrie vine cu albume noi, pe care de abia așteptăm să le ascultăm. 


 
Nimeni nu vrea să rateze muzica nouă de la artistul lui preferat. Așa că îți lăsăm aici o listă cu 5 albume care se lansează luna aceasta. Save the date!

3 noiembrie  | Cher – Albumul „Believe” (Deluxe Edition)

Cher sărbătorește 25 de ani de la lansarea albumului „Believe”, cu o nouă variantă „Deluxe Edition”. Albumul conține piesele de pe vechiul album, cu variantele lor remixate, dar și câteva piese nelansate.




10 noiembrie | Måneskin - Albumul „Rush!” 

Trupa Måneskin revine cu o versiune extinsă a albumului lor „Rush!”. Albumul conține 5 piese noi, inclusiv noul single „Honey (Are U Coming?)”.




13 noiembrie | Andia - EP-ul „Egotic”

„Cu bucurie și emoție în suflet, vă anunț că pe 13 noiembrie voi organiza și susține primul meu concert de acest fel, în București. Este evenimentul dedicat lansării primului meu EP, un concert presărat cu multe surprize pentru voi. Sper să ne vedem în numar cât mai mare ”, a declarat Andia. Accesul la concert se face doar pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziționate de pe https://www.livetickets.ro/bilete/egotic.

De curând, Andia a lansat prima piesă de pe EP-ul Egotic, „Pentru că”, în colaborare cu Deliric. Cei doi au cântat piesa live și în premieră la Morning ZU:



17 noiembrie | Emeli Sande – Albumul „How Were We To Know ”

La final de toamnă, Emeli Sande ne face o surpriză muzicală și lansează al cincilea ei album de studio – „How Were We To Know”.

„Aceste piese de pe noul abum explorează curajul de a te iubi pe tine și pe ceilalți. Sunt piese dintr-un puzzle pe care a trebuit să le pun cap la cap, iar acum mi se pare momentul potrivit pentru a le împărtăși cu voi. Sunt povești ale unui romantic incurabil. Eu sunt o romantică și asta îmi dă uneori bătăti de cap”, a declarat artista despre noul album.




21 noiembrie | Delia – Albumul „Flex ”

Și cum ne apropiem de sfârșitul lui noiembrie, dăm peste un alt album mult așteptat. Pe 21 noiembrie, Delia lansează „Flex”, un nou album, cu 13 piese, printre care „SKNDL” feat. HVNDS, „OTZL GLTZ”, „Lololo”, „Sirena Apelor”, „Fără Te merau” feat. Connect-R și alte colaborări surpriză.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate