Live

NOUTĂȚI

VIDEO: INNA semnează coloana sonoră a campaniei „Icon Collection” de la Victoria´s Secret

VIDEO: INNA semnează coloana sonoră a campaniei „Icon Collection” de la Victoria´s Secret

 

INNA marchează o nouă realizare în cariera ei. Artista semnează coloana sonoră a campaniei „Incon Collection” de la Victoria's Secret. 

 
 
Victoria's Secret, unul dintre cele mai cunoscute brandu-uri de lenjerie intimă din lume, a ales să-ți prezinte noua campanie, „Icon Collection”, printr-un material video în care se aude piesa „VKTM” semnată de INNA în colaborare cu SICKOTOY și TAG. Melodia a fost lansată în urmă cu 3 ani și a fost compusă de Breyan Isaac și Sickotoy (Alex Cotoi), iar acum însoțește video-ul campaniei „Icon Collection”, în care apar modele internaționale, precum: Gisele Bundchen, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski, Hailey Rhode Baldwin Bieber, Candice Swanepoel, Adriana Lima și Adut Akech Bior. 
 
Nu este prima dată când muzica INNEI a fost integrată în proiecte internaționale, spre exemplu: ”Spy”, ”Pitch Perfect 2”, ”Elite”, ”Beauty and the Beast”, dar și în jocuri video precum ”Just Dance”.
 
”Este o onoare ca una dintre piesele mele să fie parte dintr-o campanie atât de mare cu modele inspiraționale la care toată Planeta se uită cu admirație, pentru un brand atât de cunoscut precum Victoria’s Secret. Sunt recunoscătoare și mulțumesc tuturor celor care cred în mine”, a spus INNA.
 
 
Felicitări, INNA! Ține-o tot așa! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate