Live

NOUTĂȚI

Irina Rimes a făcut cadou o piesă scrisă de ea. Cine e câștigătoarea acestei experiențe

Irina Rimes a făcut cadou o piesă scrisă de ea. Cine e câștigătoarea acestei experiențe

După multe căutări, Irina Rimes a găsit interpreta pentru o piesă scrisă de ea, pe care a făcut-o cadou.


Luna trecută, Irina Rimes i-a spus lui Mihai Morar, la podcastul Fain & Simplu, că nu a găsit încă o voce pentru o piesă scrisă de ea și pe care o face cadou. De doi ani, artista a lansat această oportunitate pentru pasionații de muzică. Cei care și-au dorit piesa, au trebuit să se înregistreze cântând-o și să o convingă pe Irina Rimes că acest cântec li se potrivește.

„Am scris o piesă nelansată încă, pe care vreau să o fac cadou. Piesa am cântat-o pentru prima oară la concertul „Maraton” și se numește „Prostuțo” și sună cam așa: Nicăieri și peste tot tu mă vei vedea / Voi fi totul și nimic eu în viața ta / Tu, prostuțo, nici nu știi cât eu te iubesc.”, i-a spus Irina Rimes lui Mihai Morar.

Acum câteva zile, Irina Rimes a anunțat că a găsit persoana potrivită pentru piesa „Prostuțo”. E vorba de Ada Petcu, o artistă la început de drum, care cântă și compune muzică.

@ada_petcu Piesa PROSTUȚO și-a găsit interpret! @Irina Rimes Asta a fost cea mai fericita zi din viața mea.����❤️❤️ Sunt cel mai mare fan al Irinei Rimes și o iubesc din toată inima mea pentru ceea ce este ca artist și ca om, iar din momentul în care am văzut ca are o piesa secreta pe care vrea sa o dea cadou, am zis ca o sa fac tot posibilul sa o conving ca merit aceasta piesa ������ Am căutat un pianist pe starzile din București, după care am căutat locații unde sa cântăm piesa, iar astfel am ajuns sa intram pe ascuns în conservator și sa cântăm piesa prostuto, am sunat la peste 30 de scoli de muzica sa ne primească sa cântăm piesa la ei la pian și am cântat-o chiar și la magazinul MUZICA la un pian din expunere cu toți clienții lor de fata. V-am rugat pe voi sa ii dați tag, sa dați share, repost și tot ce e posibil și astfel am ajuns sa avem peste 2.431.000 views la toate clipurile cu Irina si cu piesa Prostuto…. sunt in soc ��❤️❤️❤️ Datorită vouă, am reușit. ❤️���� Irina, iti mulțumesc ca îmi oferi aceasta șansă, esti mentorul meu în aceasta industrie și te iubesc din toată inima mea. Vouă, dragilor, va mulțumesc pentru tot efortul depus ca sa o convingem ca meritam piesa, datorită vouă visul meu este realitate. Va iubesc. Promit sa nu va dezamăgesc și sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am primit de la voi și de la Irina. Mă inclin în fata voastră. Dați un follow aici dacă vreți sa vedeți cum va ieși piesa PROSTUTO care intr un final și-a găsit interpret. Va pup. ❤️���� #fyp #fypage #foryoupage #foryou #viraltiktok #independentartist #tiktoksinger #artistindependent #singing #singingchallenge #songwriter #aristsoftiktok #music #musicchallenge #irina #irinarimes #prostuto #singer #singersoftiktok ♬ sunet original - Ada PetcuUite cum sună piesa „Prostuțo”, scrisă de Irina Rimes și cântată de Ada Petcu:
@ada_petcu AM CÂNTAT PIESA SECRETĂ A IRINEI RIMES �� Cea mai crazy chestie pe care am făcut-o până acum: @Irina Rimes are o piesă pe care nu a lansat-o și vrea să o dea cadou. Motiv pentru care săptămâna aceasta va fi despre cum încercăm să îi arătăm că noi merităm melodia����❤️ Am emoții mari și o să vă rog acum, mai mult decât niciodată, să ma ajutați să ajungă clipul acesta la ea prin a îi da tag in comentarii, dacă vreți să auziți piesa lansată❤️❤️���� Sunteți minunați! Vă pupăcesc ❤️❤️❤️ #fyp #fypage #foryoupage #independentartist #foryou #tiktoksinger #singing #artistindependent #singingchallenge #viraltiktok #piese #songwriter #songwritersoftiktok #versuri #irina #prostuto #irinarimes #cosmos #cover ♬ sunet original - Ada Petcu
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate