Live

NOUTĂȚI

Taylor Swift lansează albumul „1989” (Taylor´s Version)

Taylor Swift lansează albumul „1989” (Taylor´s Version)

Taylor Swift a anunțat oficial că urmează să lanseze un nou album, reînregistrat. E vorba de albumul „1989”, lansat în urmă cu nouă ani.


Fanii artistei așteaptă cu nerăbdare noua variantă a albumului din 2014, care a cuprins piesele de succes „Shake It Off”, „Blank Space”, „Style” și „Wildest Dreams”.

Taylor Swift a anunțat pe pagina ei de Twitter că albumul "1989" (Taylor's Version) se lansează pe 27 octormbrie, anul acesta. Mai mult de atât, albumul conține și 5 piese ținute în arhivă până acum. 

„Surpriză! Albumul „1989 ((Taylor's Version) ajunge la voi în curând! Albumul „1989” mi-a schimbat viața în nenumărate moduri și mă bucură atât de mult să anunț că noua versiune a acestuia va fi lansată pe 27 octombrie. Ca să fiu sinceră, aceasta e albumul meu reînregistrat favorit, deoarece conține și 5 piese înregistrate și nelansate, care sunt nemaipomenite. Nu pot să cred că au fost lăsate nedescoperite. Dar nu pentru mult timp!”, a scris artista pe pagina ei de Twitter.



Dincolo de muzică, Taylor Swift urmează să regizeze un lungmetraj pentru Searchlight Pictures, cu un scenariu scris de ea. 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate