Live

NOUTĂȚI

VIDEO: Filme și seriale noi pe Netflix în martie 2024

VIDEO: Filme și seriale noi pe Netflix în martie 2024

 

Dacă ești abonat pe Netflix și ești curios să afli ce noutăți aduce luna martie în materie de filme și seriale, atunci ești în locul potrivit. 
 

 
Iată care sunt titlurile principale ale lunii martie pe platforma de streaming:
 
1. Spaceman 
 
Filmul prezintă povestea întoarcerii pe Pământ a lui Jakub, un astronaut (Adam Sandler) care se află singur într-o misiune de cercetare la marginea sistemului solar. La 6 luni de la plecarea lui în cosmos, Jakub devine preocupat de căsnicia și starea vieții sale pe Pământ. Astfel, el decide să se întoarcă la soția sa, Lenka (Carrey Mulligan), fiind ajutat de o creatură străveche pe care o descoperă într-un colț ascuns al navei sale. 
 
În rolurile principale: Adam Sandler, Carey Mulligan, Paul Dano
 


2. The Gentlemen
 
O serie TV de comedie regizată de Guy Ritchie, a cărei acțiune îl are în centru pe Eddie Horniman, moștenitorul unei moșii a tatălui său care se dovedește a fi parte dintr-un mare imperiu al canabisului. Eddie se trezește peste noapte cu o mulțime de personaje din lumea interlopă care vor să pună gheara pe averea tatălui său, dar el va ține piept acestor provocări, după propriile planuri.
 
În rolurile principale: Theo James, Kaya Scodelario, Giancarlo Esposito
Din 7 martie.
 


3. The Signal
 
Dispariția unui astronaut (Paula) în timpul unei misiuni, îl va face pe Sven, soțul acesteia, să demareze un proces de investigație. Dar cu cât descoperă mai mult despre această dispariție, cu atât amenințarea devin mai mare pentru el și pentru familia lui. 
 
În rolurile principale :Florian David Fitz, Peri Baumeister, Yuna Bennett
 
Din 7 martie
 


4. Queen Of Tears

O serie TV sud-coreeană ce urmărește povestea de dragoste a unui cuplu căsătorit care depășește o criză într-un fel miraculos. 
 
În rolurile principale: Kim Soo-hyun, Kim Ji-won, Na Young-hee

Din 9 martie



5. Irish Wish

„Irish Wish” este o comedie pe care o poți savura într-o duminică după-amiază, având un scenariu nu foarte diferit de „Just My Luck” și „Freaky Friday”, filme în care Lohan a jucat. Filmul urmărește povestea lui Maddie (Lohan) care lasă deoparte toate sentimentele pentru fosta ei iubire când află că acesta se va căsători cu una dintre cele mai bune prietene ale sale.
 
Astfel, Maddie va călători în Irlanda pentru a participa la nunta celor doi în calitate de domnișoară de onoare. Cu puțin înaintea căsătoriei, Maddie își pune o dorință: să-și găsească un partener doar pentru a-și vedea visul cu ochii, acela de a fi viitoare mireasă. Când visul ei e pe cale de a se realiza, Maddie descoperă că adevăratul ei suflet pereche e altcineva.

În rolul principal: Lindsay Lohan

Din 15 martie
 


6. 3 Body Problem

Seria TV de 8 episoade este bazată pe trilogia „The Three-Body Problem” a autorului chinez Liu Cixin. 
 
3 Body Problem este o poveste SF care începe în China anilor '60, când o femeie ia o decizie fatidică ce reverberează în timp și spațiu până în zilele noastre. Astfel, umanitatea este amenințată de o mare catastrofă, pe care o vor putea opri câțiva oameni de știință și un detectiv ce își unesc forțele în această misiune.

În rolurile principale: Jess Hong, Liam Cunningham, Eiza González
 
Din 21 martie 
 


7. Shirley

Filmul prezintă povestea unei personalități marcante, Shirley Chisholm, prima femeie de culoare care a făcut parte din Congresul American și a candidat la președinția Statelor Unite.
 
În rolurile principale: Regina King, Lance Reddick, Terrence Howard

Din 22 martie
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate