Live

NOUTĂȚI

INNA a lansat prima parte a albumului „Everything Or Nothing”. Cele 6 piese au fost compuse în Dance Queen´s House

INNA a lansat prima parte a albumului „Everything Or Nothing”. Cele 6 piese au fost compuse în Dance Queen´s House

INNA prezintă prima parte a albumului „Everything Or Nothing”. Cele 6 piese au fost compuse în Dance Queen's House, locul de creație preferat al artistei din ultimii ani.
 

 
 
Pentru acest proiect, ajuns la al 4-lea sezon, INNA a stat în casă 14 zile, timp în care a lucrat alături de producători ca Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi și compozitori precum IRAIDA și Minelli, Breyan Isaac (premiat cu Grammy).
 
Prima parte a albumului „Everything or Nothing” include 6 piese, printre care „Cheeky”, „Love Me”, „I Follow”, „Everything or Nothing”, „Imagination” și „Be My Lover”. 
 
„An nou, album nou de la Dance Queen’s House! Mă bucur că în sfârșit vi-l pot prezenta! Le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din acest proiect. Bucurați-vă de muzică!”, a declarat INNA.
 
Cele 6 piese dunt disponibile pe YouTube și pe toate platformele digitale de muzică. Enjoy!

1. INNA - I Follow



2. INNA - Love Me



3. INNA - Imagination



4. INNA - Everything or Nothing



5. INNA - Be My Lover



6. INNA - Cheeky



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate