Live

NOUTĂȚI

Top 10 cele mai urmărite clipuri pe TikTok în 2023

Top 10 cele mai urmărite clipuri pe TikTok în 2023
 

TikTok a publicat lista cu cele mai urmărite clipuri ale anului 2023 pe platforma de socializare. Printre preferințele urilizatorilor de TikTok se numără clipuri cu animale de companie, rutine de îngrijire a pielii și make-up, dar și conținut ASMR.
 

 
 Topul conține, inevitabil, și clipuri cu vedete. Selena Gomez prezintă rutina ei de îngrijire a pielii într-un clip care a strâns aproape 229 de milioane de vizualizări. Pe primul loc în top se poziționeză un clip care a strâns jumătate de miliard de vizualizări și aparține unei utilizatoare care prezintă un tutorial de make-up. 
 
În listă se află și clipuri amuzante și extrem de creative. Cum să tai ceapa fără să lăcrimezi într-un mod cât mai creativ sau cât de repede poți strica forma unui vas la o sesiune de olărit sunt alte două topic-uri care au inspirat utilizatorii de TikTok.
 
TikTok 2023 este pentru noi o modalitate de a împărtăși unele dintre momentele remarcabile care s-au desfășurat pe TikTok de-a lungul anului. Este o fereastră către povești care au inspirat, distrat și educat peste 1 miliard de oameni din întreaga lume. Vă mulțumim pentru încă un an în care ați adus bucurie comunității noastre și ați împărtășit creativitatea cu noi, a declarat Adam Presser, directorul de operațiuni al TikTok.
 
Mai jos poți găsi cele 10 clipuri care au „rupt” anul acesta pe platforma de socializare și te invităm să ne spui într-un comentariu care dintre aceste clipuri a ajuns la tine în FYP. 


 


@dollievision Makeup ��✨ #melanin #fypageシ #fyp #blacktiktok #makeup #darkskin #fypシ #makeupvideos #makeupvideos #makeuptutorial ♬ Just the Two of Us - Grover Washington, Jr.


@justinflom

How to fix broken light ����

♬ original sound - JustinFlom


@through.the.lleaves Replying to @nerdy.birdie ♬ Collide (sped up) - Justine Skye


@selenagomez

6 m flight be like

♬ cardigan - Taylor Swift


@chrishoffish

WERE IN HEAVEN ����

♬ original sound - Chrish


@thezachchoi #tiktokfood #asmr ♬ original sound - Zach Choi


@kaaaathhhhy my precious babyyy!! #frenchbulldog #frenchie #fyp ♬ Boy's a liar Pt. 2 - PinkPantheress & Ice Spice


@kristy.sarah he was flabbergasted �� #onions #cuttingonions #reactions #chef #chefhusband #marriedlife #couples #relationships ♬ original sound - Kristy Sarah


@tubbynugget

Just doing a little nugget jig in preparation for tomorrow �� (And every day, really!) I LOVE YOU!

♬ because i love u song - Tubby Nugget


@bwpottery a months worth of pottery fails and bloopers �� #pottery #ceramics #fail #satisfying ♬ original sound - brett wulc


Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate