Live

NOUTĂȚI

Loredana lansează single-ul „Roata”

Loredana lansează single-ul „Roata”

Loredana a lansat single-ul “Roata”, o melodie fascinantă cu tematică de celebrare, care promite să-i transporte pe ascultători într-un tărâm mistic.  


„Roata” este un cântec despre ciclul vieții, despre viață și moarte, despre lumina vie care purifică și readuce viata în ciuda tuturor obstacolelor. E despre speranță, credință și dăruire! E o alegorie a vieții care întotdeauna va învinge!”, a declarat Loredana.  

Cântecul este compus  de Loredana și Cristi Pascu, pe versurile unui tânăr poet craiovean Costi Romulus Preda, iar videoclipul este regizat de Gabriel Ciolpan. Roata este primul single produs și lansat de noua casa de producție a Loredanei - Loriwood.  
 

O artistă cu o carieră remarcabilă, LOREDANA se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație.


Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical.

A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, într-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic şi elegant, susținut cu virtuozitate de artiștii talentați din banda Agurida.    
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate