Live

NOUTĂȚI

VIDEO: Cele mai urmărite 10 cântări LIVE la ZU din anul 2023

VIDEO: Cele mai urmărite 10 cântări LIVE la ZU din anul 2023

Anul 2023 a ajuns la final, așa că facem o recapitulare a celor mai tari cântări live la ZU din acest an. Delia, Puya, Smiley, Loredana, Connect-R, Raluka, Nicole Cherry, Misha Miller sunt doar câțiva dintre artiștii care ne-au făcut diminețile mai frumoase cu vocea și talentul lor.


Am ales 10 dintre cele mai urmărite momente live și le-am pus în lista de mai jos ca tu să te bucuri din nou de ele, oricând dorești. Enjoy!

1. Puya & Iraida - Opriți planeta

Piesa s-a auzit în avanpremieră la Radio ZU și a câștigat titlul de „Piesa Monstru a Verii”. „Prin versurile piesei am vrut să surprind absurdul cotidian. Din cauză că suntem obișnuiți cu anumite acțiuni pe care le facem zilnic, nu ne mai dăm seama că uneori sunt superficiale. Cum ar fi: să stai cu cineva la masă, să vă trimiteți mesaje on-line, dar să nu vă întâlniți niciodată. Nu mai există o relație normală între oameni.”, ne-a mărturisit Puya.



2. Alexia - Interstelar

Alexia este o artistă la început de drum, iar vocea și talentul ei ne-au trezit interesul, așa că am vrut să o cunoaștem mai bine și am invitat-o la Morning ZU, unde ne-a cântat în live, în premieră, piesa „Interstelar”. 



3. 3 Sud Est x Andia - Inseparabili

„Inseparabili” reprezintă prima colaborare dintre 3 Sud Est și Andia. Melodia s-a auzit în avanpremieră la ZU într-o dimineață de vară și de-atunci, ni s-a lipit de suflet.



4. Nicole Cherry x Carla's Dreams - Din cauza ta

Carla's Dreams și Nicole Cherry ne-au vizitat la ZU într-o dimineață de februarie și ne-au cântat prima lor piesă lansată împreună, „Din cauza ta”.

  „Sunt foarte încântată de aceasta colaborare si de faptul că eu și Carla’s Dreams putem sa le dăruim fanilor această piesă. «Din cauza ta»este despre o dragoste neîmpărtășită, neîncredere, dor, este o piesa care vorbește cu sufletul, plină de emoție.”, a spus Nicole Cherry despre această colaborare.



5. Connect-R x Raluka - Lasă-mă să te...

„Lasă-mă Să Te…” reprezintă a doua colaborare dintre Connect-R și Raluka. Cei doi artiști au sărbătorit 10 ani de la prima lor colaborare( „Aroma” cu o nouă piesă, „Lasă-mă să te...” pe care au cântat-o live, în premieră la ZU. „Am învățat foarte multe lucruri de la Connect-R. Prima piesă la care am lucrat împreună e «September», iar prima piesă pe care am cântat-o împreună e «Aroma»”, ne-a spus Raluka. „E o chimie muzicală între mine și Raluka,”, a completat Connect-R.



6. Delia & The Motans - Tu O'Clock

Tu o’clock” e o piesă caldă, care transmite multă emoție, la fel ca celelalte două hituri pentru care The Motans și Delia au colaborat: „Weekend” (2017) și „Rămâi” (2019).





7. Satoshi ft. Carla's Dreams - Noaptea pe la 3

„Noaptea pe la 3” e o piesă despre acea iubire complicată, unde totul pare stins, dar mai apar scântei și mesaje pe la 3. Satoshi este un artist din Republica Moldova reprezintă cu succes noua generație de artiști din industria muzicală. „Exemplul construit de Carla's este un exemplu care mișcă acum majoritatea muzicienilor din Republica Moldova” a declarat Satoshi în Morning ZU.



8. Smiley - Aia e

Deși titlul, („Aia e!”) ne trimite cu gândul la resemnare, de fapt, melodia are un mesaj pozitiv. „E un mesaj de letting go, adică un mesaj de lăsat în urmă ce e de lăsat în urmă și de mers înainte cu ce a rămas. Cred că lucrurile de care ai tu nevoie rămân, iar cele de care nu ai nevoie, pleacă” a declarat Smiley în Morning ZU.



9. Delia x Oana Matache - Jimmy Samurai

Delia și sora ei, Oana Matache, au cântat pentru prima oară împreună la un post de radio. Totodată, „Jimmy Samurai” este prima piesă lansată împreună, pe care au ales să o cânte în premieră la ZU. Mulțumim pentru acest moment! A fost ne-bu-ni-e!



10. Mira - N-am să te las

O piesă care îți dă putere, atunci când inima e prinsă în durere. „E o piesă plină de emoție și sunt convinsă că oamenii vor rezona cu mesajul” ne-a transmis Mira.



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate