Live

NOUTĂȚI

VIDEO: 7 filme și seriale horror pe care trebuie să le urmărești pe Netflix de Halloween

VIDEO: 7 filme și seriale horror pe care trebuie să le urmărești pe Netflix de Halloween

E Halloween! E ziua perfectă să urmărești filme horror, mai ales dacă ești un fan al acestui gen. Pentru asta, Netflix îți pune la dispoziție o serie de filme în ton cu atmosfera „spooky” de Halloween.


Fii pregătit pentru filme cu vampiri și fantome, thrillere apocaliptice care îți fac părul măciucă, sau pentru filme din categoria „crimă și mister”.
 
 
1. Castlevania: Nocturne
 
Este o continuare a seriei animate „Castlevania”, ce se bazează pe seria de jocuri japoneze cu același nume. Acțiunea este plasată în timpul Revoluției Franceze, în anul 1792, și are loc în comuna franceză Machecoul. Serialul îi urmărește pe Richter Belmont, un tânăr vânător de vampiri, și pe sora sa vitregă, Maria Renard, în lupta lor pentru duce mai departe tradiția familiei, încercând să împiedice ascensiunea unui vampir nemilos și însetat de putere.
 

2. Reptile
 
Dacă nu ești fanul filmelor cu vampiri, vârcolaci sau case bântuite, poți opta pentru crimă și mister. În acest sens, Netflix recomandă filmul „Reptile”, cu Benicio Del Toro, Alicia Silverston și Justin Timberlake. 
După ce un tânăr agent imobiliar este ucis cu sânge rece, un detectiv îndârjit încearcă să descopere adevărul într-un caz în care nimic nu este așa cum pare. Implicat în acest caz, el demontează iluziile din propria viață.
 

3. The Fall of the House of Usher
 
O serie horror bazată pe cărțile scriitorului Edgar Ala Poe și adaptată de Mike Flanagan, creatorul seriilor The Haunting of Hill House („Casa bântuită - 2018) și Midnight Mass („Slujba de la miezul nopții” - 2021). Seria urmărește povestea fraților Roderick și Madeline Usher care au transformat Fortunato Pharmaceuticals  într-un imperiu al bogăției și puterii. Dar secretele trecutului ies la iveală atunci când moștenitorii dinastiei Usher sunt uciși de mâna unei femei misterioase din tinerețe.
Seria va fi disponibilă din 12 octombrie pe platforma de streaming.
 

4. The Devil On Trial 
 
Dacă ești curios să afli o poveste reală despre posedare și exorcizare atunci „The Devil On Trial” e pentru tine. 
Documentarul investighează povestea extraordinară a unui băiat posedat de demoni (Arne Cheyenne Johnson), al cărui caz implică și o crimă teribilă.
A fost prima și singura dată când „posedarea demonică” a fost folosită oficial ca apărare într-un proces de crimă din SUA. 
Din 17 octombrie.
 

5. Disco Inferno
 
În vara lui ’73, Brandon și Mel sunt tineri care așteaptă să devină părinți, merg la cea mai tare discotecă din oraș, Disco Inferno. La sosire, ei trebuie să lupte pentru viața lor când o apariție malefică amenință că va lua copilul nenăscut.
Din 20 octombrie.
 
6. Creature (Turcia)
 
O producție turcească, a cărei poveste care are loc în ultima fază a Imperiului Otoman, ce pune în discuție una dintre cele mai dileme fundamentale ale lumii: moartea și viața de apoi. Ziya este o tânără studentă la medicină, aventuroasă și inteligentă, iar dorința de nepotolit este de a deveni un medic excelent și de a găsi leacul bolilor infecțioase. Drumul ei se intersectează cu cel al lui Ihsan, un coleg al cărui geniu e la limita nebuniei. El este singura persoană care înțelege cu adevărat ambițiile fetei. Cu toate acestea, aceste două suflete înstrăinate și rănite vor plăti prețul pentru un experiment periculos care va dezlănțui Iadul.
Din 20 octombrie.
 

7. Sister Death (Spania)
 
În Spania postbelică, Narcisa, o tânără novice cu puteri supranaturale, ajunge la o fostă mănăstire, acum școală de fete, pentru a deveni profesoară. Pe măsură ce timpul trece, situațiile tulburătoare care îi fac viața un chin o vor determina să dezlege groaznicul secret din mânăstire și îi bântuie pe locuitorii acesteia.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate