Live

NOUTĂȚI

Când se lansează ultimul sezon din serialul „The Crown”

Când se lansează ultimul sezon din serialul „The Crown”

Ultimul sezon din „The Crown” e despre moartea Prințesei Diana și va avea două părți.


Prima parte va debuta pe 16 noiembrie, iar a doua parte – pe 14 decembrie.

Prima parte are 4 episoade, care o surprind pe Elizabeth Debicki reluând rolul prinţesei Diana, alături de Dominic West în rolul Prinţului Charles. Imelda Staunton îşi continuă domnia ca Regina Elisabeta a II-a alături de Jonathan Pryce (Prinţul Philip) şi Lesley Manville (Priţesa Margareta). Se întorc şi Salim Daw (Mohamed Al Fayed) şi Khalid Abdalla (Dodi Fayed). Debutează Rufus Kampa (Prinţul William) şi Fflyn Edwards (Prinţul Harry).

A doua parte are 6 episoade. În acest capitol, Prinţul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morţii mamei sale. Ed McVey şi Luther Ford sunt în rolurile prinţului William şi ale prinţului Harry. Iar Meg Bellamy are rolul lui Kate Middleton.

De la sosirea pe Netflix in 2016, The Crown a fost nominalizat și a câștigat mai multe premii, inclusiv 15 nominalizari la BAFTA, 10 nominalizări la Globul de Aur, 69 nominalizari la Emmy în 5 sezoane (cu 21 de premii in 4 sezoane).

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate