Live

NOUTĂȚI

Urmărește trailerul filmului „Wicked”, cu Ariana Grande și Cynthia Erivo în rolurile principale

Urmărește trailerul filmului „Wicked”, cu Ariana Grande și Cynthia Erivo în rolurile principale
 

Universal Pictures a lansat trailer-ul oficial pentru filmul „Wicked”, o adaptare cinematografică în două părți după musicalul cu același nume de pe Broadway.


 
Filmul servește drept prequel la „Vrăjitorul din Oz” și prezintă evenimentele care au loc înainte ca Dorothy să urmeze drumul de cărămidă până în Orașul de Smarald. „Wicked” prezintă prietenia (care va deveni rivalitate) dintre Glinda, Vrăjitoarea cea bună din Est (cea care o ghidează pe Dorothy în călătorie) și Elphaba, Vrăjitoarea cea rea din Vest. Cele două roluri emblematice, Glinda și Elphaba, sunt interpretate de Ariana Grande, respectiv Cynthia Erivo.
 
Glinda și Elphaba se întâlnesc pentru prima oară  la Universitatea Shiz, devenind colege și prietene, în ciuda diferențelor dintre ele. Glinda este studenta blondă cu piele albă,  populară și apreciată, dar Elphaba nu este privită cu ochi buni de ceilalți cauza pielii sale de culoare verde, considerată „Vrăjitoarea cea Rea”. După călătoria în Orașul de Smarald, unde se întâlnesc cu Vrăjitorul din Oz, cele două o iau pe drumuri diferite, căci sunt predestinate să devină rivale. 
 
„Wicked” este regizat de Jon M. Chu. Din distribuție mai fac parte Michelle Michelle Yeoh (Directoarea Universității Shiz, Madame Morrible), Jeff Goldblum (Vrăjitorul din Oz), Jonathan Bailey (Fiyero), Ethan Slater (Boq) și Bowen Yang (Pfannee).
 
Prima parte a filmului va avea premiera pe 27 noiembrie 2024, iar cea de-a doua parte, va fi lansată în 2025.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate