Live

NOUTĂȚI

Formația Kings of Leon a lansat albumul "Can We Please Have Fun"

Formația Kings of Leon a lansat albumul "Can We Please Have Fun"

Trupa americană Kings of Leon a lansat cel de-al nouălea album din carieră, „Can We Please Have Fun”.


 
Materialul cuprinde 12 piese, iar 4 dintre acestea sunt single-uri promoționale: „Mustang”, „Split Screen”, „Nothing To Do” şi „Nowhere to Run”. 
 
Pentru acest album, trupa a colaborat cu Kid Harpoon, producătorul lui Harry Styles. Titlul albumului a venit din partea solistului Caleb Followill, care a avut intenția de a reveni la muzica pe care trupa a făcut-o cândva și care i-a făcut fericiți.
 
Kings of Leon este o formație rock americană înființată în anul 1999 și a cucerit publicul din lumea întreagă cu hit-uri ca  „Sex on Fire”, „Use Somebody” sau „Notion”. Trupa este alcătuită din frații Caleb Followill (voce și chitară), Jared Followill (bass și claviaturi) și Nathan Followill (tobe), și vărul lor Matthew Followill (chitară). 

„Can We Please Have Fun” poate fi ascultat integral aici:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate