Live

NOUTĂȚI

Urmărește primul trailer al filmului „Joker: Folie à Deux” cu Joaquin Phoenix și Lady Gaga în rolurile principale

Urmărește primul trailer al filmului „Joker: Folie à Deux” cu Joaquin Phoenix și Lady Gaga în rolurile principale

Warner Bros. a publicat primul trailer pentru „Joker: Folie à Deux”, continuarea primei părți a filmului „Joker” din 2019. Noua producție îl readuce pe Joaquin Phoenix în rolul său câștigător de Oscar (Joker) și pe Lady Gaga în rolul co-protagonistei, Harley Quinn.


 
 
Regia și scenariul îi aparțin lui Todd Phillips, la fel ca în prima parte. De data asta, continuarea va fi o dramă în care sunt inserate elemente muzicale și scene de dans, însă regizorul Phillips spune că etichetarea filmului ca „musical” nu este în întregime exactă.
 
În primul film, povestea s-a construit în jurul personajului Arthur Fleck (aka Joker), un comediant deloc amuzant și clovn cu jumătate de normă, a cărui condiție dezolantă îl aruncă în cele din urmă în închisoare (Arkham Asylum). În a doua parte, Joker o va avea alături pe Harley Quinn, doctorul său psihiatru și viitoarea parteneră de crime (și nu numai). 
 
Distribuția îi mai include pe Catherine Keener, Brendan Gleeson, Jacob Lofland și Harry Lawtey, iar Zazie Beetz se întoarce din primul film.
 
„Joker: Folie à Deux” este programat să fie lansat în Statele Unite pe 4 octombrie 2024. Până atunci, poți să îți faci o părere despre film urmărind primul trailer oficial:
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate