Live

NOUTĂȚI

Ana Baniciu își încântă fanii cu un single fresh: „Norocul tău"

Ana Baniciu își încântă fanii cu un single fresh: „Norocul tău"

Ana Baniciu își surprinde fanii cu lansarea single-ului „Norocul tău". Artista și-a pus sentimentele pe tavă și a lucrat intens pentru  a aduce aduce un suflu fresh în peisajul muzical românesc. Cu muzica și versurile compuse de către artistă alături de Andrei Tostogan și Ștefan Ana-Maria, „Norocul tău" este o piesă fresh ce îmbină versuri profunde cu vibe-uri retro și elemente disco. Ana Baniciu transmite prin această piesă un mesaj universal despre iubire și destin, care va rezona cu ascultătorii de toate vârstele.

„Piesa «Norocul tău» este un mesaj pentru cei care se joacă cu dragostea și își dau seama de ce au pierdut abia atunci când totul s-a încheiat. Este o piesă care mă reprezintă atât ca sound, cât și ca mesaj și mă bucur din inima să v-o prezint și sper să se regăsească cât mai mulți dintre voi în ea", spune artista. 

În 2022, Ana Baniciu a revenit în industria muzicală alături de Cat Music și a marcat astfel o nouă etapă în cariera sa, odată cu lansarea single-ului „Narcotic”, ce dezvăluie o altă latură a artistei, mai matură, mai puternică și mai implicată ca niciodată. La scurt timp după, a urmat colaborarea cu DJ Project pentru piese de succes precum „Iubirea Mea”, „Nu vreau să plâng”, „Inima și suflet” și „Copilul”, alături de Mircea Baniciu.

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate