Live

NOUTĂȚI

Urmărește noul trailer pentru „Joker: Folie à Deux” cu Joaquin Phoenix și Lady Gaga în rolurile principale

Urmărește noul trailer pentru „Joker: Folie à Deux” cu Joaquin Phoenix și Lady Gaga în rolurile principale

Warner Bros. a publicat trailer-ul oficial pentru unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, „Joker: Folie à Deux”, continuarea primei părți a filmului „Joker” din 2019.

 
Noul film îl readuce pe Joaquin Phoenix în rolul său câștigător de Oscar și pe Lady Gaga în rolul co-protagonistei, Harley Quinn.  „Joker: Folie À Deux” îl găsește pe Arthur Fleck (aka Joker) închis la Arkham Asylum, în așteptarea procesului pentru crimele sale savârșite în prima parte a filmului, „Joker”. În timp ce se luptă cu dubla sa identitate, Arthur dă peste dragostea adevărată - Harley Quinn, doctorul său psihiatru și viitoarea parteneră de crime, dar găsește și muzica pe care a avut-o întotdeauna în interiorul lui.

În primul film, povestea s-a construit în jurul personajului Arthur Fleck, un comediant deloc amuzant și clovn cu jumătate de normă, a cărui condiție dezolantă îl aruncă în cele din urmă în închisoare (Arkham Asylum).

Regia și scenariul noului film îi aparțin lui Todd Phillips, la fel ca în prima parte. De data asta, continuarea va fi o dramă în care sunt inserate elemente muzicale și scene de dansDistribuția îi mai include pe Catherine Keener, Brendan Gleeson, Jacob Lofland și Harry Lawtey, iar Zazie Beetz se întoarce din primul film. 

 „Joker: Folie À Deux” va avea premiera pe 4 octombrie.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate