Live

NOUTĂȚI

VIDEO: Îți mai amintești cum a fost la FORZA ZU 2023? 10 momente memorabile

VIDEO: Îți mai amintești cum a fost la FORZA ZU 2023? 10 momente memorabile

 

În mai puțin de două săptămâni, unim toate inimile ZU la cel mai mare festival al hiturilor românești: Forza ZU. Pe 31 august  ești așteptat la Baia Mare, pe Aeroportul Internațional Maramureș (Tăuții Măgherăuș) să-i asculți LIVE pe cei mai tari artiști români ai momentului.


Dar până atunci, să ne amintim câteva momente de la ediția anterioară care a avut loc în 2023 la Brașov. Momentele selectate sunt dedicate celor care au fost acolo și vor să retrăiască atmosfera din Piața Sfatului, dar și celor care n-au cunoscut fenomenul Forza ZU și își doresc să ajungă la cel mai tare concert marca Radio ZU. Pe 31 august, facem iureș în Maramureș!

 
Loredana

Lori, the one and only! Artista a rupt scena cu dansul, vocea și energia ei la cea de-a 10-a ediție de Forza ZU. 

Mii de oameni au cântat și au dansat împreună cu Lori pe hituri precum „Zig Zagga”, „Lele”, „Gispy Love”, „Apa”, „Fata singură în noapte”. Cu un stil inconfundabil și o „forză” de invidiat, Loredana ne-a arătat încă o dată cât de bine îi stă pe scena Forza ZU! 
 


Mario Fresh

Mario a cântat hiturile „Brațe străine”, „Necesar”, Inimă stai”. Show-ul s-a încheiat cu un moment „demențial”. Mario l-a invitat pe scenă pe Renvto, alături de care a cântat piesă „Shot-uri”. Cei doi artiști au coborât de pe scenă pentru a fi mai aproape de public. Zeci de voci au cântat în cor celebrul refren „Pentru nopțile care nu se mai termină/Pentru fetele care dau un shot și se combină”.



The Motans

The Motans a deschis a zecea ediție de Forza ZU. Artistul a cântat cele mai cunoscute hituri ale sale: „Insula”, „Poem”, „Versus”,  Înainte să ne fi născut”. La finalul show-ului, The Motans a dăruit chitara unui fan.



3 Sud Est & Andia

Băieții de la 3 Sud Est au cântat pentru miile de inimi din Piața Sfatului celebrele piese „Emoții” și „Amintirile”. Oamenii s-au bucurat să audă vocea lor și au cântat într-un glas celebrul refren „Tu n-ai știut/ Cât am suferit/ Singur să trăiesc din amintiri”. Pe scenă a urcat și Andia pentru a cânta împreună cu 3 Sud Est cea mai nouă piesă a lor,  „Inseparabili”.



Irina Rimes

Irina Rimes a avut un show senzațional la a zecea ediție de Forza ZU.  Deși este o artistă sensibilă, care ne răscolește sufletul cu muzica ei, Irina Rimes ne-a arătat că pe scenă este plină de energie și ne face inima să sară de fericire. Irina, suntem nerăbdători să te vedem pe 31 august pe scena din Baia Mare!



Misha Miller

Misha Miller se numără printre artistele care au avut bucuria de a cânta la Forza ZU pentru prima oară. Artista ne-a oferit un moment emoționant interpretând la pian o piesă de la trupa Proconsul, iar apoi a cântat în fața întregii țări melodia „Un minut”. Artista nu avea cum să lipsească de la acest eveniment, mai ales când Forza ZU a fost anunțată pe muzica ei. 



Carla's Dreams

Carla's Dreams nu putea lipsi de la cea de-a 10-a ediție de Forza ZU. Este unul dintre cei mai iubiți artiști din România (și de peste Prut), iar sâmbătă seară, a urcat pe scena Forza ZU, unde a făcut un spectacol de zile mari. Momentul lui a fost unul dintre cele mai așteptate, mii de oamenii au cântat într-un singur glas cântecele care le-au făcut „tatoo” pe suflet: „Sub pielea mea”, „Până la sânge”, „Te rog”, „Antiexemplu”,„Imperfect”, „Acele”. Carla's Dreams, ne vedem pe 31 august la Baia Mare!



Delia

Show-ul Deliei la cea de-a 10-a ediție Forza ZU a fost o nebunie. Artista a cântat în fața miilor de oameni din Piața Sfatului câteva dintre cele mai cunoscute hituri ale ei: „1, 2, 3, 4”, „Da, mamă”, „Cine m-a făcut om mare”, „Lololo”. La final, artista a cântat împreună cu publicul piesa care a făcut-o cunoscută în România, pe vremea când ea și Nick formau trupa N&D:„Vino la mine”. Delia, we lololove you și abia așteptăm să te ascultăm LIVE la Forza ZU 2024.



Jo & Juno

Cei doi artiști au luat parte la cea de-a 10-a ediție Forza ZU și, așa cum era de așteptat, au arătat lumii întregi energia faină pe care o au atunci când sunt împreună pe scenă.



Andra 

 Artista a luat parte la aproape toate edițiile de până acum, numele ei fiind, an de an, pe lista artiștilor invitați la marele concert al hiturilor românești. La a zecea ediție de Forza ZU, artista a cântat două dintre cele mai cunoscute piese ale ei– „Iubirea schimbă tot” și „Vreau sărutarea”, dar și piese mai noi, „Nu m-am gândit la despărțire” și „Pas ci pas”.

Show-ul a fost încheiat de un moment folcloric, așa cum face Andra la fiecare ediție Forza ZU. 



 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate