Live

NOUTĂȚI

Un hit de pus pe repeat: Victor Biliac & EMMA De La ZU feat. Dj Razz - „Tu N-ai Avut Curaj”

Un hit de pus pe repeat: Victor Biliac & EMMA De La ZU feat. Dj Razz - „Tu N-ai Avut Curaj”

Dragă ascultătorule ZU,

 
 
Vrem să îți facem vara mai frumoasă cu o piesă rezultată dintr-o colaborare inedită.
 
Este vorba despre piesa „Tu n-ai avut curaj”, semnată de DJul și producătorul Victor Biliac, DJ Razz - omul care aduce Muzica Aia la ZU și EMMA, vocea pe care o auzi în fiecare dimineață la cel mai ascultat matinal din București: Morning ZU.
 
„Tu n-ai avut curaj” este un cover după o melodie a Mădălinei Manole, care a avut un mare succes la începutul anilor 2000 și a inspirat o serie de artiști de-a lungul timpului.
 
Versiunea propusă de Victor Biliac, DJ Razz și EMMA de la ZU se remarcă printr-un peisaj sonor încărcat de nostalgie, păstrând linia melodică și versurile melodiei originale, însă nu lipsit de inovație, transformând un șlagăr de acum decenii într-un hit deephouse, din care nu lipsesec emoția și sensibilitatea.
 
Melodia s-a auzit în #RadioAventura2024 și la matinalul de vară de la ZU, înainte de plecarea Emmei în vacanță.
 
Dacă n-ai ascultat piesa până acum, dă-i play și spune-ne într-un comentariu dacă va ocupa un loc în playlist-ul tău din această vară!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate