Live

NOUTĂȚI

Steve Aoki dă o nouă viață piesei ”Dudadu” by Irina Rimes cu un remix spectaculos

Steve Aoki dă o nouă viață piesei ”Dudadu” by Irina Rimes cu un remix spectaculos

Piesa Irinei Rimes, “Dudadu”, face înconjurul lumii, de la Tomorrowland, la Berlin, acum piesa a ajuns până în mâinile legendarului Steve Aoki, pentru a lansa un super remix!


Steve Aoki, cunoscut pentru stilul său energic și inovator, aduce în remixul său acea explozie de energie și dinamism care te face să dansezi nonstop. Acest remix nu doar că pune în valoare ritmurile pulsante ale piesei originale, dar le îmbină cu vocea distinctivă a Irinei Rimes, creând un mix electrizant ce promite să fie un hit global.

Remixul lui Aoki transformă “Dudadu” într-o experiență muzicală de neuitat, potrivită pentru cele mai spectaculoase petreceri. 
 
 

"Dudadu" face parte din EP-ul "Origini", care vine cu un concept live inovator, numit "DESCÂNTATELE". Irina Rimes va prezenta acest proiect artistic pe 28 septembrie la Arenele Romane, promițând o experiență muzicală captivantă pentru fani. 
 
Acest moment este deosebit pentru Irina Rimes, care își extinde continuu influența internațională și contribuie la diversificarea scenei muzicale globale. Piesa “Dudadu” a avut un impact semnificativ, fiind inclusă în playlist-ul DJ-ilor Keinemusik la celebrul festival Tomorrowland. În plus, piesa a fost prezentă în setul lui MoBlack de la Electric Castle și a fost integrată în spectacolele artiștilor Apache și BLOND:ISH. Remix-ul “Dudadu Flip”, realizat de Goldcher, a fost adăugat în playlist-ul lui Tiesto de pe Spotify, evidențiind popularitatea globală a piesei. Keinemusik a introdus “Dudadu” pentru prima dată la un eveniment din București, înainte de a o lua cu ei la Berlin, demonstrând astfel potențialul mondial al muzicii Irinei Rimes.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate