Live

NOUTĂȚI

Top 10 Shazam România – Cele mai căutate piese în acest moment

Top 10 Shazam România – Cele mai căutate piese în acest moment
Prima lună de toamnă se apropie de final, motiv pentru care astăzi facem un top 10 al celor mai căutate piese pe Shazam din România în acest moment.
 
Prima poziție a clasamentului este ocupată de Tones and I – Dance Monkey. Topul conține și „Străzile din București”, single semnat de Florian Rus și Mira.

O ZUper piesă care se găsește în playlist-ul Radio ZU și pe care o poți vota pentru următoarea ediție a topului Most Wanted
 
Uite care sunt cele mai tari 10 piese care îi fac pe români să intre pe Shazam!

TONES AND I - DANCE MONKEY
 


Ally Brooke - Lips Don't Lie (feat. A Boogie Wit Da Hoodie)Dhurata Dora ft. Soolking - ZemërSICKOTOY feat. Roxen - You Don't Love MeCosti x Emilia x Jay Maly - Bombon BebeMeduza - Piece Of Your Heart florianrus, MIRA - Strazile din BucurestiLewis Capaldi - Someone You LovedFrench Montana - Wiggle It ft. City GirlsA Boogie Wit Da Hoodie - Look Back At It Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate