Live

NOUTĂȚI

Post Malone a lansat albumul „Hollywood´s Bleeding”. Ascultă-l aici!

Post Malone a lansat albumul „Hollywood´s Bleeding”. Ascultă-l aici!
E proaspăt și e aici! Da, vorbim despre al treilea album de studio lansat de Post Malone! Cel mai nou material care îi poartă semnătura se numește „Hollywood's Bleeding” și conține 17 piese, numai una și una.

Printre artiștii cu care a colaborat la realizarea acestor piese se numără Halsey, SZA, Swae Lee, Yung Thug și mulți alții. Una dintre piesele care ne-au atras atenția este „Why Don’t You Take What You Want From Me?” cu Ozzy Osbourne și Travis Scott. Punem pariu că nu te-ai gândit niciodată la o asemenea colaborare! Ei bine, se pare că Post Malone, Travis Scott și „Prințul Întunericului” fac echipă bună împreună. „Hollywood's Bleeding” este un album plin de surprize, ce combină trap-ul cu o mulțime de genuri.

Dacă ți-am trezit curiozitatea, nu mai rămâne decât să asculți toate piesele din playlist-ul de mai jos și să îți alegi preferata! Play!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate