Live

NOUTĂȚI

Tiësto aprinde ringurile de dans cu “Dudada”, remixul piesei "Dudadu Flip" de la Irina Rimes și Goldcher

Tiësto aprinde ringurile de dans cu  “Dudada”,  remixul piesei "Dudadu Flip" de la Irina Rimes și Goldcher

Tiësto a lansat „Dudada”, remix-ul piesei „Dudadu Flip” de la Irina Rimes și David Goldcher. 




Remixul păstrează esența influențelor muzicii tradiționale românești din “Dudadu”, dar Tiësto îi dă un sound dinamic, perfect pentru festivaluri. Anul acesta, “Dudadu Flip” a fost mixat de Tiësto live la Festivalul Tomorrowland, înainte de lansarea verisunii oficiale. În vara acestui an, piesa originală „Dudadu” a mai atras atenția unui alt DJ celebru, Steve Aoki, remixând-o în cadrul aceluiași festival. 


Creditele pentru “Dudadu Flip” îi revin Irinei Rimes pentru versuri, iar muzica este compusă de Irina Rimes, Mihai Cernea, Cristian Comaroni, Radu Țăcă, Andrei Comaroni, David Goldcher și Teodor Amarandei; producția este semnată de David Goldcher. Versiunea lui Tiesto e aici și abia așteaptă să-i dai play:


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate