Live

NOUTĂȚI

Taylor Swift a devenit cea mai bogată muziciană din lume, cu o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari

Taylor Swift a devenit cea mai bogată muziciană din lume, cu o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari

Potrivit unui clasament realizat de revista Forbes, Taylor Swift este oficial cea mai bogată muziciană din lume, cu o avere netă de 1.6 miliarde de dolari.


 
 
Este pentru prima oară când Taylor Swift apare pe lista miliardarilor Forbes. Pe 5 octombrie, lista a fost actualizată, cu Swift în fruntea celor mai bogate femei muziciene, depășind-o pe Rihanna, care avea o avere de 1,4 miliarde de dolari. Cu toate astea, Rihanna îți păstrează titlul de „cea mai bogată muziciană din toate timpurile”, cu o avere estimată cândva la 1,77 miliarde de dolari, cea mai mare avere înregistrată vreodată de o muziciană. Din lista celor mai bogați muzicieni din lume, Swift se poziționează pe locul al doilea după Jay-Z, cu o avere de 2,4 miliarde dolari.
 
 


Forbes estimează că Swift a câștigat 600 de milioane de dolari din redevențe și turnee. Alte 600 de milioane de dolari provin din valoarea catalogului ei și 125 de milioane de dolari din proprietățile imobiliare. Din Eras Tour, cu 65 de spectacole în Europa, Asia și Oceania în 2024, cântăreața ar fi încasat 1,5 miliarde de dolari ce includ taxe, adică 400 milioane de dolari net - cu 100 de milioane de dolari mai mult decât a câștigat anul trecut. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate