Live

NOUTĂȚI

TEASER: La Casa de Papel se întoarce cu o variantă coreeană

 TEASER: La Casa de Papel se întoarce cu o variantă coreeană
Netflix a dezvăluit teaser-ul pentru varianta coreeană a serialului „La Casa de Papel”. Acest remake se va numi „Money Heist: Korea - Joint Economic Area” și va avea 12 episoade.
 


Acum că ai urmărit teaser-ul, ai văzut că Profesorul, interpretat de actorul Yoo Ji-tae, trebuie să aleagă o mască dintre cele șase expuse. Nu știm ce alegerea a făcut, dar credem că va lua o mască cu figură coreeană. Oare cum va arăta „La Casa de Papel” cu măști noi?
 
Hai să vorbim puțin și despre actori și regie! Ți-l mai amintești pe Jucătorul 218 din Squid Game, interpretat de actorul Park Hae-soo? Va apărea și el în acest remake și îl va interpreta pe Berlin, mâna dreaptă a Profesorului. De asemenea, știm că regia îi va reveni lui Kim Hong-Sun.
 
Varianta coreeană a serialului „La Casa de Papel” apare anul acesta. Data oficială nu a fost anunțată încă. Cât de entuziasmat ești? Crezi că ar prinde și o variantă made in Ro? :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate